Αρχική    |    Συνεργάτες    |    Επικοινωνία
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   
                 
           Αρχική  Υπηρεσίες  Gallery  Επικοινωνία
          Βιογραφικό Αισθητική Χειρουργική Το Ιατρείο μας Στοιχεία Επικοινωνίας  
          Ο Σκοπός Μας Επανορθωτική Χειρουργική Πρίν & Μετά    
            Υπηρεσίες Αισθητικής      
                   
                   
       
  


   • Βοτουλινική Νευροτοξίνη (Botox)

Ο χρόνος, οι συσπάσεις των μυών του προσώπου και η έκθεση στον ήλιο μειώνουν σιγά σιγά την ελαστίνη και το κολλαγόνο του δέρματος με αποτέλεσμα τη σταδιακή εμφάνιση και επιδείνωση των ρυτίδων. Εδώ και χρόνια η αισθητική ιατρική έχει καταφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης με τη χρήση της βοτουλινικής νευροτοξίνης τύπου Α. Η θεραπεία αυτή συνδυάζει θεαματική βελτίωση, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής και χαμηλό κόστος. Η διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά, είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα είναι ένα φρέσκο, δροσερό πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μηχανισμός λειτουργίας

Η Βοτουλινική νευροτοξίνη προκαλεί περιορισμό της λειτουργίας των εκφραστικών μυών του προσώπου με αποτέλεσμα την αδρανοποίησή τους και τη σταδιακή μείωση και λείανση των ρυτίδων η οποία διαρκεί από 4 μέχρι 8 μήνες. Μετά τη θεραπεία ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα μικρό ερύθημα στα σημεία των εγχύσεων το οποίο υποχωρεί μετά από λίγα λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

   • Fillers

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει την ικανότητα του να παράγει ικανοποιητική ποσότητα κολλαγόνου, ινών ελαστίνης, υαλουρονικού οξέως και σε συνδυασμό με τη μείωση του λιπώδους ιστού έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων που συνεχώς γίνονται όλο και πιο βαθιές. Για τη μη επεμβατική αντιμετώπιση αυτών των ρυτίδων χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά. Το πλέον χρησιμοποιούμενο είναι το υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και βοηθάει στην ενυδάτωση και δίνει όγκο στο δέρμα.

Με το υαλουρονικό οξύ μπορούμε να διορθώσουμε τις ρινοχειλικές αύλακες, το μεσόφρυο, τις περιστοματικές ρυτίδες καθώς επίσης το περίγραμμα των χειλιών και αύξηση του όγκου τους. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, διαρκεί λίγα λεπτά και είναι ανώδυνη. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί περίπου για ένα χρόνο.


   • Λιποδιάλυση

Για την αντιμετώπιση τοπικού λίπους εφαρμόζουμε τη μέθοδο ενέσιμης λιποδιάλυσης η οποία συνίσταται από έγχυση ενζύμων (φωσφατιδυλχολίνη) και άλλων φαρμακευτικών ουσιών (λεκιθίνη, καρνιτίνη, καφεΐνη κ.ά.) στις προβληματικές περιοχές. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε τη διάσπαση του λίπους το οποίο σταδιακά αποβάλλεται από τον οργανισμό με τη διούρηση.

Η θεραπεία εφαρμόζεται κάθε 20 με 30 μέρες και ανάλογα με το πρόβλημα ο αριθμός των συνεδρίων κυμαίνεται από 4 μέχρι 6. Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ένα μικρό ερύθημα και ένα ήπιο άλγος το οποίο υποχωρεί μετά από 24 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


   • Ευρυαγγείες

Για την αντιμετώπιση αυτών των μικρών αλλά δυσάρεστων αισθητικά τριχοειδών αγγείων του δέρματος χρησιμοποιούνται ενέσιμες ουσίες (σκληρυντικές ενέσεις) με τις οποίες επιτυγχάνεται η εξαφάνισή τους.

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο χωρίς αναισθησία, διαρκεί 15 με 30 λεπτά και χρειάζεται από 2 έως 4 συνεδρίες ανάλογα της έκτασης του προβλήματος.

   • Μεσοθεραπεία


Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών ουσιών όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, κι ένζυμα σ'ένα ορισμένο σημείο του σώματος. Αυτό γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο,το μεσαίο στρώμα του δέρματος (εξ ου και μεσοθεραπεία), με σκοπό τη θεραπεία παθήσεων, τον εξωραϊσμό ή την ανανέωση του δέρματος.

Διαβάστε Περισσότερα...

   • Εφαρμογές Laser


Η χρήση των lasers στην αισθητική χειρουργική έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Στη κλινική πράξη χρησιμοποιούνται διαφόρων ειδών lasers (CO2, argon, erbium, neodymium, alexandrite, κ.λ.π) το καθένα από τα οποία έχει εξειδικευμένη χρήση ανάλογα με το μήκος κύματος εκπομπής της φωτεινής ενέργειας που παράγει και έχουν ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής όπως είναι η βελτίωση των ρυτίδων, η ανάπλαση του δέρματος ( resurfacing), οι κηλίδες και οι υπερχρώσεις, οι ευρυαγγείες, η αποτρίχωση, κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα...

   • Κρυολιπόλυση


Πάγωσε το λίπος εκεί όπου σε ενοχλεί αισθητικά - στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς - και βάλε το πρόβλημα του τοπικού πάχους οριστικά στον "πάγο"! Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος κρυολιπόλυσης υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η αισθητική ιατρική την αφαίρεση του τοπικού λίπους.

Διαβάστε Περισσότερα...
       
  Newsletter Sign Up

     Το e-mail σας.

   

 

       
       
       
       
          All rights reserved 2011 © vgiannopoulos.gr | Web Development By SOLO